top of page
060119_Lene_Allma_solsikke_6014.jpg

Kunsten at være par

Blomstrende sexliv

og levende kærlighedsliv

er kunst der kan læres

Vidste du godt

at det er fuldstændig almindeligt at lysten forsvinder?

I de fleste parforhold kommer man hen ad vejen til at lukke mere og mere ned for seksualiteten, fremfor at åbne op for lysten og for hinanden.

Mænd og kvinder - og mennesker i det hele taget - fungerer for det meste meget forskelligt i fht. at åbne op for lysten.

Forskellene kan gøre det svært for mange at bevare et levende sexliv, når forelskelses-hormonerne eller nyheds-effekten ikke længere er til hjælp.

Eller når det bliver hverdag med arbejde, børn, fritidsinteresser og alt det andet, der tager vores tid, energi og opmærksomhed.

 

En glad stemning i vores hjem giver

livskvalitet i familien

Stemningen i vores parforhold er det følelsesmæssige hjem familien bor i.

At stemningen er rar, støttende, glad, imødekommende, kærlig er afgørende for vores livskvalitet.

 

For vores muligheder for at vokse og gro som mennesker og som par.

Og afgørende for vores børns trivsel.

 

Når sexlivet ikke fungerer, så går det tit ud over stemningen og dermed livskvaliteten i familien.

 

Meget af den energi vi skulle have brugt til at udfolde os med glæde i livet, bliver i stedet brugt til at finde vej i konflikter eller svære følelser.

Kære Lene.

Vi er så taknemmelige for at vi tog mod til os og fik taget skridtet at gå til sexolog. Det er noget af det bedste, vi nogensinde har gjort for vores parforhold.

Vi har ”slåsset” med vores sexliv, eller manglende sexliv, igennem mange år. Vi har aldrig været i tvivl om, at vi elsker hinanden og vi havde det godt sammen på mange måder. Min lyst dukkede bare aldrig rigtig op og det syntes vi begge var rigtig hårdt.

Efter fem samtaler med dig, forstår vi begge fuldstændigt, hvor det gik skævt mellem os, og vi har lært så meget om os selv og hinanden og er kommet meget, meget tættere på hinanden igen.

 

Vores sexliv er virkelig dejligt nu.

Det er som om vi har fået hinanden tilbage.

Tusind, tusind tak, Lene. Det har været meget spændende, og det er meget trygt og nemt at snakke med dig. Vi havde aldrig fundet den vej selv, og jeg ville ønske at vi havde gjort det før og ikke ”spildt” alle de år.

 

De allerstørste anbefalinger fra

”kvinde, 48 år”

Invester i livsglæden

og i kærligheden!

For mange mennesker er det blufærdigt at søge hjælp, men min erfaring er, at I vil blive virkelig glade for at I alligevel vovede at gå den vej sammen.

Seksualiteten er nært forbundet med vores livskraft, og når vi finder vejen til en mere levende, skøn og glad seksualitet, giver det masser af bonus på både livsglædekontoen og på kærlighedskontoen. 

Oh, let me see your beauty when the witnesses are gone
Let me feel you moving like they do in Babylon
Show me slowly what I only know the limits of
And dance me to the end of love
Dance me to the end of love

              Leonard Cohen

bottom of page